top of page
foto portfolio 2.jpeg

Hi! Zo fijn dat je mijn portfolio bezoekt.

Fijn dat je hier beland bent en dankjewel om even de tijd te nemen door mijn portfolio te snuisteren. Zal ik me even voorstellen?

Mijn naam is Gitte Vandeneede. Ik ben een 21-jarige, vrolijke Vlaams-Brabantse met een passie voor radio, stemwerk, podcasting, soundscaping, ... soit: alles wat met geluid te maken heeft. Noem me gerust een audiofiel. 

Naast mijn schoolloopbaan hou ik me ontzettend graag bezig met talen. Momenteel leer ik mezelf Castiliaans en Baskisch aan. Nummer 5 en 6 op de teller, naast Nederlands, Engels, Frans en Duits. Van dat Baskisch heb ik mijn hobby gemaakt. In mijn vrije tijd vertaal ik Baskische series naar het engels. Ik post de clips online met engelse ondertitels en die service wordt geliefd door mensen van de USA, naar de Filippijnen en door naar Australië. Kijk maar eens! Die liefde voor de Baskische taal gaat hand in hand met mijn hartstocht voor de stad Bilbao. 

Verder laat ik graag mijn creativiteit de vrije loop via de reel-functie op Instagram. Het liefst van al leg ik alles vast en gooi ik het in een fijn, gemonteerd filmpje. Hier een voorbeeldje!

Niet te vergeten: mijn passie voor fotografie. Ook daar heb ik een aparte Instagrampagina voor. Die vind je hier

En als ik niet met journalistiek bezig ben, vind je me hoogstwaarschijnlijk op rommelmarktjes of in tweedehandswinkeltjes, op zoek naar unieke schatten.

Ziezo! Nu ken je mij al ietsje beter! Nog veel plezier op mijn portfolio.

Gitte :)

bottom of page