top of page
take1.png

Hi! Je bent beland op mijn videopagina. Scroll even naar beneden om te ontdekken wat ik de afgelopen drie jaar allemaal uit mijn hoed toverde!

VIDEO

Ouderkoepel KOOGO: Lang Leve Lezen!

In opdracht van Ouderkoepel KOOGO filmde ik een video in Buurtwerking 't Lampeke in Leuven. Zij vangen kinderen uit kansarme gezinnen naschools en tijdens vakanties op en zetten daarbij stevig in op lezen en voorlezen!

Ouderkoepel KOOGO: Ina vertelt Oekraïense ouders hoe het er op Vlaamse scholen aan toe gaat.

Toen de vluchtelingenstroom vanuit Oekraïne richting België op gang kwam, schakelde Ouderkoepel KOOGO me in Ina te filmen. Zij legt uit, in het Oekraïens, hoe ons schoolsysteem in Vlaanderen in elkaar zit, welke basisregels er gelden op de scholen en hoe de ouders het beste contact leggen met de school.

Ouderkoepel KOOGO: Schoolzorgen voor Marleen

Na afloop van de serie 'Zorgen Voor Mama' op één, gepresenteerd door Kristel Verbeke, ging Ouderkoepel KOOGO met diezelfde mama's aan de slag om armoede vs. communicatie met de school in beeld te brengen. Anja Daems interviewt. Dat in beeld brengen was mijn taak!

De achtervolging!

Gewoon een fijne schoolopdracht, die ik gefilmd heb en die me tot op de dag vandaag nog doet lachen!

Geen Kat Op School: Dimitri en Mona Fay Leue

Dimitri Leue leest mijn mama's boek 'Geen Kat Op School' voor aan dochter Mona Fay. Het boek zet in op ouderbetrokkenheid. Montage door mij.

bottom of page