top of page

Hi! Je bent beland op mijn audiopagina. Scroll even naar beneden om te ontdekken wat ik de afgelopen drie jaar allemaal uit mijn hoed toverde!

hallo.png

AUDIO

Bachelorproef: Archief Obsessief

In het kader van mijn bachelorproef verzorgde ik een pilotaflevering over OCD, ofwel Obsessive Compulsive Disorder. Een stoornis waar ik zelf ook al heel m'n leven mee kamp. "Geen taboe's," dacht ik. En daarom maakte ik er maar lekker een podcast over. Ik interviewde de lieve, Turnhoutse Ine! 

Podcast ASMR voor De Standaard

In opdracht van Alexander Lippeveld (De Standaard) maakte ik een minipodcast over het fenomeen ASMR, iets wat mij enorm intrigeert tot op heden. Wat is het en wat doet het met je brein? Ontdek het hieronder!

MNM Student Late Night: Interview

In maart werd ik geselecteerd als presentatrice voor Student Late Night bij MNM. Samen met Melissa representeerde ik AP Hogeschool. In het kader van 'extreme fans' interviewde ik Wout. Hij is 25 en sinds zijn 19 ontzettende fan van K3. Ik vroeg hem waarom.

Radioprogramma voor be.at: Filmmuziek

Voor be.at, het voormalige Sportpaleis Groep, verzorgde ik een radioprogramma, compleet in het thema van filmmuziek. Gasten: dirigent en componist Dirk Brossé over zijn verwezenlijkingen en filmjournalist en auteur Robin Broos over wat de ideale soundtrack maakt. 

Radio CrAP

Elke dinsdagnamiddag kroop ik samen met mijn medestudenten achter de microfoon en de schuiven in onze eigen studio van studentenradio CrAP. Hieronder kan de eindejaarsspecial beluisteren die ik gehost heb.

bottom of page